ניהול משתמשים
אין הרשאת גישה
ניהול משתמשים פתוח למנהלי המערכת בלבד. אם יש ברשותכם חשבון מנהל, יש להתחבר תחילה.
ניהול משתמשים פתוח למנהלי המערכת בלבד. אם יש ברשותכם חשבון מנהל, יש להתחבר תחילה.
האפליקציה שומרת במכשיר שלכם העדפות ונתוני התחברות הדרושים לתפקודה — למשל מצב תצוגה, מיקום לחישוב זמנים והתקדמות בלימוד. אין באפליקציה עוגיות פרסום, מעקב או שיתוף מידע עם צדדים שלישיים למטרות שיווק. פרטים במדיניות הפרטיות.